A Menü

Az elegáns, fekete mappába süllyesztett gombokon kattintáskor színes sáv jelzi, hogy a művelet aktív.

ÚJ JÁTÉK: A játék elindítása az elejéről. Ha már volt elkezdett játék a gépen, a program figyelmeztet, hogy a korábbi, automatikusan mentett játékállás elvész. Saját mentéseid azonban megmaradnak és újra betöltheted őket mindaddig, amíg az új játékban felül nem írod a helyüket.

JÁTÉKÁLLÁS BETÖLTÉSE: Visszatérés egy korábban elmentett állapothoz. A miniatűr képkockák és a dátumbélyegző segít a megfelelő játékállás kiválasztásában. (Az aktuális játékállás elvész! Ha később vissza akarsz térni ahhoz a pozícióhoz, ahol most állsz, készíts mentést a korábbi játékállás betöltése előtt.)

JÁTÉKÁLLÁS MENTÉSE:  A játék mentése az aktuális pillanatnál. A mentéshez kattints a gombon, majd a megjelenő 12 rekesz valamelyikén! A későbbi azonosítást dátumbélyegző könnyíti meg.

FOLYTATÁS:  A játék folytatása a legutóbbi (automatikusan mentett) pozíciótól.

BEÁLLÍTÁSOK: A játékélmény testre szabása, az oktató és könnyített üzemmód bekapcsolása (ld. fent)

KILÉPÉS: Szabályos kilépés a játékból. (Az utolsó pozíció automatikusan mentve).

Játék menü

A panel megjelenik, ha a kurzort a képernyő aljára viszed.

SÚGÓ: Egy kattintással néhány másodpercre láthatóvá teheted az összes aktív területet (hotspotot) az adott helyszínen. A funkció csak akkor működik, ha a beállításokban aktiváltad a KÖNNYÍTÉS üzemmódot.

KILÉPÉS A FŐMENÜBE: Ezen kattintva a Főmenüt nyithatod meg (játékállás mentéséhez, betöltéséhez, a beállítások módosításához vagy a kilépéshez).

OLVASÁST KÖNNYÍTŐ PANEL: Ha a narrációk elhangzása alatt az alsó panel fölé húzod a kurzort, a középen elhelyezkedő hosszú sáv pontosan a szöveg mögé kerül, így az a sötét háttér előtt könnyebben olvasható.